~~~~~~~~~
Napadaným sněhem
chodím sem a tam
jak na bílém plátně
obraz vyťapám,
pak zasněženou břízkou
jenom tak zatřesu
že jsem jak sněhulák
klidně unesu.
Ten sněhový obraz
ještě dotvořím,
šišky,větvičky a co já vím
ale škoda,do krabice
si ho nesložím.
Doma na zeď bych obraz
pověsila na háček
za chvíli by z něho zbylo
jen pár loužiček,
tak já ten obraz nechám na dvorečku
a na stráž tam postavím
kocoura či kočku.
V zimě sněží
mrzne až to praští
a zítra tam znova přijdu,
někdo mi to zbaští..
vím,
~~~~~~~~~
Jejda, to bylo příjemné osvěžení .-)Úplně jasně Tě vidím pod tou zasněženou břízkou.
Klidný večer a ráda jsem dala..ST..
14.08.2020 21:58:39 | Jaruška
Hezké i obrázky
11.08.2020 12:35:27 | kiriekrelion
čas i doba se mi plete
nejspíš je to asi tím
že se ani v chladném létě
Mikuláše nebojím
**
11.08.2020 11:33:02 | JC senior