Vzlétni ptáčku
Vzlétni ptáčku do výše
kde blankyt modré šaty,
vytahuje z tajné skrýše,
jež koupil za dva zlatý
Vzlétni ptáčku k nebi
kde volnost velkou máš
tebe každý tvor velebí
a všechny mraky znáš
Vzlétni ptáčku do nebes
abys křídly mraky odvál
jak jasný den bude dnes
že sklízí moře pochval
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Ruda Štola, Emily Říhová, Psavec, Frr, šerý, Dávid, Tomcat, Denael
Komentáře (5)
Komentujících (4)