Čte se to samo, nechápu jak. Na jazyku sedí lehce, při tom slepeně. Ani písmeno není na víc, v tomto ohledu pro mě úctyhodná práce.
12.08.2020 12:30:13 | MLADÝ BÁSNÍK
Super, jak se zde na Literu, hned po ránu urodilo*
Ani nemusím tolik listovat v slovníku Poetických metafor. Mám z toho žízeň až do dna - nádherná, Nowe.
12.08.2020 12:10:57 | šerý