Nádherné a rozšafné A zaláskované! Moc se mi to líbí, milá Jituško :)
Souhlasím s Tebou - sny jsou nesmírně důležité a podle mne jsou snad i důležitější ty, které si člověk sní v bdělém stavu, neboť si je může daleko přesněji a lépe vytvarovat, upravovat - "snít-prožít" :)
Měj se kouzelně a velice děkuji za krásné čtení :*
08.05.2023 19:42:21 | Ondra