Anotace: Strop... věrný přítel člověka, bude tu pořád, bude tu pro vás a bude vás poslouchat... klidně celou noc, až do rána..
Můžeš si na něj nalepit hvězdičky.. já jsem po tom vždycky toužila, ale mamka mi mou touhu nenaplnila. Co už, přála bych to aspoň Tobě:oD!
08.03.2007 23:24:00 | Bajík