Nikde, ale i všude
Nikde, ale i všude,
Nemůžu si o tobě nechat zdát,
Noční můra, kapky rudé,
Nechci se dál pitomostí bát.
Nikde, ale i všude,
Inkoustem píšu náhodné řádky,
Igelitem přikryju naděje sudé,
I když to tvoří v mé hlavě zmatky.
Nikde, ale i všude,
Co pohled, to nevhodné spojení,
Cyankáli potřebovat bude,
Cyklon se v rajský plyn promění.
Přečteno 186x
Tipy 5
Poslední tipující: Roser, mkinka, Emily Říhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)