Miláčku
Tak moc ráda bych ti řekla miláčku,
pevně mě obejmi a něžně mě líbej.
Připrav se ne hodně prudkou zatáčku
nic neříkej a jenom se dívej.
Ať je temná noc nebo krásný den,
jakou mě miluješ, taková já sem
Nezměním se nikdy v životě....jen prostě
chci být pro tebe zase to roztomilé kotě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)