Lota ja som nespomenul slovo hovno
ale potreba, trus
Dá sa to aj slušne
ja sa môžem na to vysrať!
09.03.2007 16:27:00 | Luboško
Nakonec proč ne? I Vrchlický napsal báseň o hovně.
Trochu jsem se začervenala, když jsem toto slovo psala, Lebo som sa za dámu pokladala. Teraz už snád ani nie.
09.03.2007 00:07:00 | Lota
Místo bodů Luboško za ten šok a pak uznání,bych Ti měla poslat projímadlo.Nezapřu v sobě zdrav.sestru.
Báseň je asi první na světě s tímto tématem.Znáš to,každý to dělá,ale nepíše o tom básně.
08.03.2007 21:10:00 | s.e.n
Nevím jetli se můžu smát, nebo ne...ale řekl bych to tak, že to zaujalo...:)
08.03.2007 21:08:00 | Favi