Bezradná
Anotace: Hm...něco z trochu jiného soudku.
Koneckonců, proč?
optala se vážka
a svými tykadly
precizně upila
rybízový čaj.
Koneckonců, nač?
zeptala se slza
a zvolna stekla
po drsné tváři
Milady Stengerhornové.
Začátekzačátků, proč?
ptala jsem se
rybíz v očích
slzy v hrnku
bezradná.
Komentáře (1)
Komentujících (1)