Sedmý hřích
Odraz trpkého zklamání,
tiše zrdcadlí se,
v očích poznání,
jemně zatratí se...
Voda smysl života,
víra smělých hříšníků,
co zavalila nicota,
síla jejich pomníků..
Sedmý hřích v oblakách,
návrat bílého srdce,
v dívčiných bělých rukách,
nese se trpce...
Dokonalí lidé,
v podsvětí věznění,
duše jejich klidné,
bolest nic nemění..
Komentáře (0)