Anotace: To jsem se zas procházela kolem řeky a nemohla jsem tu nádheru vydržet. Proč nejsou knihovny plné esejů o dýchání?
smekám před tebou,na to že si ještě mladá,tvá poezie je opravdu dost vyzralá a orpavdu je mi potěšěním číst ji ...dost by mě zajímalo jaká si ve skrytu duše,popovídat si o tvých nápadech..třeba se někdy potkáme,dá-li Pán Bůh.ještě jednou se klaním před tebou..
05.04.2007 22:53:00 | airelle