Zavřely se všechny brány
Kulisy jsou rozebrány
Sundali už reflektory
Skončila nám letní story
Pódium zas odstrojené
Všichni doma z dovolené
Začíná tak vzpomínání
Na západy na svítání
Opona je zatažená
Včerejšek nic neznamená
Nastal podzim chyba lávky
Marně čekáš na přídavky