Člověk
Člověk
----
nedávno jsem se natáčel při masturbaci
ten
vousatej
povolenej
s rostoucím břichem
bez vlasů
se smutným pohledem...
nepoznávám ho
raději se budu dívat nahoru
na měsíc
tomu vrásky sluší
Přečteno 182x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)