Anotace: třetí díl...
chichi, tenhle cyklus básniček mě opravdu moc baví. čtou se tak lehko, i když je za nima asi i kapka hořkosti...
a k mojí slečně Múze: pokud to řeknu vzletně, tak odklusala na koni inspirace do dálav, ovšem prozaický důvod mé nepřítomnosti na literu je, že mě odstřihli z internetu :-))
19.03.2007 18:36:00 | Melitelee
Ahojky, La Suneteto :-)
Povšimla jsem si, že jsou veskrz platonoické a drobet neštastné..
Ale tak už to v mládá chodí...a vzpomínky jsou někdy moc hezké...
Na zátahu v jazzu jsem nikdy nebyla, ale sem tam zajdu do jazzklubů...ale málo času...
Tak doma...:-)
K básni:
Třetí díl..."tumpachový"...
Jo to vy kluci v mládí jste..ale roztomile ;-)
Jinak bezva další výčet ;-)
19.03.2007 14:31:00 | Teri Jane
HURÁÁÁ, další pokračování. =) To se mi hrozně líbí. =) Kdo byl další??
Děkuji za komenty, na blogu i tady, potěší. Také jsem ráda, že jsi se pobavil, rozhodně ti to nemám za zlé. =)
09.03.2007 15:00:00 | Gabika
Ahoj, moc se mi tvé básně líbí a chtěla bych tě o něco poprosit.
Píšeš mi do komentářů abych si opravila chyby, což bych opravdu ráda, protože píšu většinou na rychlo a nečtu po sobě, což je sice ostuda, ale bohužel, už několikrát jsem se snažila se znovu dostat do svých básniček, ale nejde to. Je to trochu trapné, ale jestli víš jak na to, tak mi dej prosím vědět.
Dík moc Anye
09.03.2007 12:54:00 | Fosca