Anotace: ..
a když pátek
dá vale rozlítaným dnům
a klika do ticha
vylovená ze dna
slaných moří
pustí tě dál
..
a když do Berounky
spadnou hvězdy
a ryba k rybě se přitulí
.
jsi doma
Krásná rybářská..tam, kde je tvůj břeh..je domov tvůj:-) *ST
23.08.2020 20:53:36 | jenommarie
:-)
23.08.2020 22:27:58 | Yry
Pěkný nádech poetizmu. "Reklama" na domov*
23.08.2020 15:50:00 | šerý
23.08.2020 22:27:23 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?