Nemocné počasí
Má teplotu
Jas a teplo
Žene sluneční panenku
Do dračí tlamy
Mezi prsty
Kuličky borůvek
Modré bradavky divoženek
Proud mysli
Odvaluje a zaobluje
Valouny myšlenek
Na dně horské řeky
Voda v peřeji
Nabývá podobného tvaru
Jako když se leje
Z konévky čaj
Po odpoledni
Nedokončených myšlenek
Zelení mořští ježci
Raší na stromě
Koktejl z campari
Ve sklenicích
Připomínajících italské vodojemy
Stopky skleniček
Se pohybují po desce stolu
Jako nohy plameňáků
Chtějí se zmocnit opojení
Brodí se v alkoholu
Odrážejícím
Obrovský slunečný kotouč
Nebe západu
Poškrábané čárami letadel
Ledová plocha
Zjizvená bruslemi
Politá krví hokejisty
Zarudlý popravčí špalek
Se stopami širočiny
Průlet představami...:-)
24.08.2020 10:01:20 | Dreamy
Máš pravdu, je to více věcí zbastlených dohromady. Není to poprvé. Baví mě to, ale výsledek bývá někdy nekompaktní.
24.08.2020 10:39:36 | Kaj
Máš pravdu, je to více věcí zbastlených dohromady ale i já tak píšu proto je mi to blízké mám to ráda takové texty a máš tam pár pěknejch zbastlenejch věcí což mě zaujalo dost ,) a co že je výsledek nekompaktní moc kompaktní věci mohou i nudit
24.08.2020 20:38:05 | xoxoxo