"Tam kde nejsem, chtěl bych být, tu co nemám chtěl bych mít" Řečeno jednoduše ale velmi vystížně. A máš pravdu, že sny mají zůstat jen sny, abychom si mohli uchovat nějaké ideály. Výborné. Jen tak dál.
19.03.2007 20:25:00 | Weixelbraunka
Už hezkých pár let se divím, že závěr může překvapit. A Ten Tvůj mě překvapil taky.:o)
08.03.2007 23:15:00 | Bajík
Zajímavá myšlenka. Něco na tom je. Asi se neumíme dostatečně radovat z těch splněných snů. A to je škoda.
08.03.2007 22:06:00 | Terakota
Tak to bývá...že člověk snívá... a někdy ani netuší, že žije svůj sen ;-)...
08.03.2007 22:04:00 | no