;-) ST
"Při vzpomínkách se na někdy do očí slzy řinou,
snad ty vzpomínky v nás nikdy nezahynou"
04.09.2020 08:10:26 | Tomcat
Moje řeč. Člověk musí psát, aby se smířil se spousty věcmi. Je to terapie. Léčba pro duši. A prostě psaní dává svobodu psát o věcech, které by byly jinak zastrčené a bolely. Člověk se potřebuje podělit. A já když jsem objevila toto krásné místo, kam svoje verše posílám . Mám radost, že vím, že nezůstanou zastrčené a z těch mých papírů a poznámek, vyjdou mezi ti, jež mám tady moc ráda!
Děkuji opravdu všem za přečtení.
04.09.2020 12:30:04 | mkinka
Úsměvy nejbližších, ze srdce nikdy nezmizí. Snutnopěkná báseň *ST ;-)
25.08.2020 11:35:53 | jenommarie