Má zahrada
Anotace: Kdo utečeš, zachráníš se..snad štěstí na tebe počká v sladce vonící zahradě...
zahrada plná sedmikrásek
je jako v krásném snění
a zoufalý vnitřní hlásek
upadá v zapomnění
po těle běhal jako jinovatka
však ledy rázem roztají
a můry a smích zlého spratka
se vzlykáním zmírají
já směji se jim z plných plic
už nemusím je snášet
a nebudu už nikdy víc
svou jiskru v sobě zhášet
z té zahrady se nechci vracet
snad postavím si tady dům
a začnu suché stromy kácet
dám průchod teplým paprskům
jen ten svůj život prostě žít
jen nechat volně plynout
po nerovné cestě snáz jít
a s přírodou chci splynout+
Komentáře (1)
Komentujících (1)