Když srdce stále buší
svůj příběh můžeš psát
třeba červenou tuší
do diářů krásných ztrát. :)
27.08.2020 22:49:14 | Emily Říhová
Opět děkuji za krásný komentář. Krásný ztráty . . . ten výraz se mi moc líbí.
28.08.2020 05:40:56 | petrzal
Líbí se mi, když autor svízel minulosti přizná a přesto neztrácí cestu k obzoru. To je povzbuzující a čtenář v sobě nemusí nic lámat. To vyústění básně v milostné bohatosti? Tož věru důvod k optimizmu.
Když báseň je ráda*
27.08.2020 20:28:54 | šerý
Ano, pochybnosti, ti věční neúnavní našeptávači, co nám dokáží "zkazit každý táborák"... Je pak příjemné dojít k závěru, že na Miluji jejich hrátky neplatí. Zde to bývá, s dodržením přímosti k sobě samému uvnitř nás, jasné, buď to je či není. Ráda jsem četla petrzale.
27.08.2020 10:07:45 | Vivien