Anotace: ...
Opovážím se říct, že tohle je tvůj nejlepší text. Teď se dívám z okna a vidím každé jeho slovo. Poslal bych ti fotku, abys viděl, že přesně to, co jsi napsal, mám teď venku před před sebou. Šílený, fakt šílený.
28.08.2020 10:51:18 | MLADÝ BÁSNÍK
Připomněla mi vzpomínku. S dovolením se podělím. Každoročně jsem v předvánočním shonu dostávala sáčky ořechů. Sbíral je můj tatínek pod jeho balkónem. Miloval cukroví, takže když mi je přinášel, měl také žlutohnědé prsty. A v očích úsměv z toho, kolik bude ořechových rohlíčků.
28.08.2020 06:51:33 | Isla
Zajímavě uchopené vzpomínání, stromy jsou svědky našich dnů.Rád jsem četl.
27.08.2020 22:19:10 | Akrij8
Hodně podobných vzpomínek mi to vyvolalo. ;-) *ST
27.08.2020 21:32:58 | jenommarie