Léto mizí v
nenávratnu
Odpustím si
všechny svoje viny
Napřímím se
zuby zatnu
Pokáním jsou
podzimní mi splíny
..super...ale ještě bude babí léto...;-)
31.08.2020 15:29:46 | Marten
Hmm... dobré zúčtování s létem ;-)
29.08.2020 10:53:23 | jenommarie
Tohle chci taky umět...:)
29.08.2020 08:50:19 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?