Anotace: ..
jsem jen divák života
a se svojí spokojeností
nejsem moc spokojenej
ale co s tím nadělám
..
když má libovůle
Bohu i mně neposlušná
neovladatelně tančí
a z trestu smrti
si nic nedělá
Tak to téma, to má dobrý. Gratulka.
30.08.2020 02:47:59 | šerý
díky, je v tom velkej kus sarkasmu já jen, že ani víra v nesmrtelnou duši a transcedentno obecně nás nijak nenapravilo :-)
30.08.2020 12:19:44 | Yry
Žít a určitě krásně.
29.08.2020 20:10:26 | Isla
jsem k tomu předurčen a vážím si toho v dílku nahoře jsem si s nadsázkou utahoval z naší vrozené"svobodné vůle" díky :-)
30.08.2020 12:26:24 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?