Jako mrtvá řeka,
smutek tiše stéká,
do hlubin mé duše.
Však pláču pouze suše.
To prázdno v mé hrudi,
neskutečně studí.
Úsměv na rtech zamrzl,
rozum slzy převezl.
"Nemáš důvod, má milá,
abys smutek cítila.
Tvůj svět je plný krás,
opakuje. Zas a zas.
Máš všechno, i přátele,
směješ se s nimi vesele.
Měla bys být šťastná."
-myšlenka to krásná.
Nevěřím mu ale,
námitky mám stále.
Smysl mi dál nedává,
má existence šedavá.
A tak jenom sedím,
do prázdna tupě hledím.
Vše se točí dokola,
prosím, ať už změna zavolá.
Toto bývá někdy i když člověk mnohé ví
..že má mnoho, proč se těšit.
Je to jenom období
..všechno zase poleví. ;-)
31.08.2020 21:43:30 | jenommarie
Na mě pořád volá, ale má smůlu :o) zajímavé dílko
31.08.2020 21:28:36 | Crazymike
haló haló.... :) to bude dobrý, časem, zažilo a zažívá to hodně lidí. Vlastně je to celkem normální
31.08.2020 21:26:40 | vůně mraků