Anotace: Venku prší
Spal bych spánkem hlubokým
schoulen hlavou ve tvůj klín.
Jak kotě utahané během dne
usne stočeno na klíně.
Venku prší vítr vane
tam mě nikdo nedostane.
Snad rozdělám oheň v krbu
či vezmu deku s vínem k tomu?
Dnes jen na spaní je čas
lenošení jde vždy snáz.
Vždyť zas zítra brzo vstanem
dřív než noc přivítá se z ránem.
Pokud život bude v nás
Déšť je věčné téma. Kočkám se nechce z klína. A ještě krásnější je peřina. To o kočičkách svých Mluví Mkina
04.09.2020 17:06:32 | mkinka
Ať je venku klidně pošmourno,
to přece vůbec nevadí
u hořícího krbu je krásně útulno
k lenošení mnohé navádí... :)
Moc hezké Eru
02.09.2020 19:51:21 | Emily Říhová
Sladká. Jo! A krb, a deka, a víno, Eru a máš i houpací křeslo? :-)
01.09.2020 16:18:23 | Vivien
Mám ale ta kombinace nedělá dobrotu.
Radši lehnu na deku před krb a víno položím vedle
Jinak bych ho zas vylél na sebe:-D
01.09.2020 16:24:15 | Eru Alonnar