Zlatý retvítr ve vlasech
příští stanice
PL ZEN
město plné
mallých buddhů,
kolébka indů strial
týmbildingů
enteringujeme do prostoru
Nádražím pluje flow plná ozvěn
z kdysi...
Mamuti odvezl vlak
Tak jsem byl docela zvědav, na Tvoji další publikaci. Jo, a je v dobré návaznosti!
02.09.2020 00:34:03 | šerý