~~~~~~~~
A po deštivémém večeru
je ráno pod mlhou
jen zářijové dny
však za to nemohou,
čas popadaných kaštanů
se blíží čím dál víc
léto nám připomíná
pár zlatých slunečnic.
I letních pohlednic
Dnes do košíku sbíráme
švestky i jablíčka
a koláče nám napeče
milá babička,
pak uvařila bramboračku
hříbky z ní voní
a podzimem se všechno barví
jak loni i předloni.
A potom...to babí léto
jistě nás ohřeje
a my si pomyslíme
bábi i na podzim dobře je.
~~~~~~~~
U TEBE mi chutná vždy milá Květuško a
bramboračku mám moc ráda..a kulajdu. Krasná fotografie. *ST AŤ se ti daří;-)
02.09.2020 14:34:42 | jenommarie