První dotek za život
Pocítit dotek věčnosti
na tváři, u srdce:
pohlazení umnou rukou.
Pocítit potěšení
z růže z betonového kotce.
První dotyk něžné lásky,
jenž nevinen a bez úmyslu
oživí podsvětí, procitne neživé
a zažehná ruměnec na líci.
Takový
první dotyk prostoupí do záměru
a dá pocítit rozkoš…
Komentáře (1)
Komentujících (1)