5:00
Anotace: Neberte to vážně...
4:55
Kdy umírá noc,
Taky rodí se nový den
A přebírá moc,
Krutá realita ničí můj sen.
4:57
Po svítání krásném,
Na hory výhled čistý,
O řešením spásném,
Už je všechno jistý.
5:00
Umírá noc
I já s ní
Den přebírá moc
Výstřel zní.
Přečteno 192x
Tipy 7
Poslední tipující: Rozmarýna, Roser, Emily Říhová, mkinka, Donne, Isla, jenommarie
Komentáře (12)
Komentujících (5)