pykám trest
přežíval jsem fleky na spodkách
nemytí
smrad z rán po hektolitrech chlastu
probodán
a ze zmatků pletl se mi svetr na nemíru
na torzo životního strachu
ta chudoba a ctižádost
kombinace nejvyššího blafu
pokud od mala nevíš proč tě lidi opouští
blbě děláš
že čekáš na srovnání
jak se ti jednou zkřiví páteř
můžeš už jenom rehabilitovat
rehabilitovat sny
rehabilitovat touhy
rehabilitovat strach
rehabilitovat život
možná už to nenarovnáš
ale můžeš se naučit
balancovat