Anotace: ...až se mi chce létat
....jen piš Piš!!!!....(nebere velká písmena,rád bych to zdůraznil)....píšeme pro radost....alespoň já tedy ano...a v nejmenším se nemám chuť s někým srovnávat... proto jsem přestal i hodnotit % tvorbu jiných... srdce je to,čemu neporučíš a verše jsou přece od srdce...ne?
09.03.2007 11:27:00 | Těšínský