chtěli jsme milovat
nevěděli jak
dnes kdy tušíme
není koho
změnila se podoba
v mlžném oparu
znovu nahmatáváme
záři
včerejšího jiskření
po paměti vracíme se
k vlastním kořenům
kořen
po kořeni
rozvětvení
"Nahmatáváme" ale okolní řídký vzduch za pádícím časem? Snad jen rychlý reflex víry a chtění...
Uf, už ten působivý výřečný úvod básně*
07.09.2020 12:07:33 | šerý
zřejmě bychom měli usilovat o sjednocení ... smíření ... spěchu a klidu ... úsmv.z
07.09.2020 22:34:31 | zdenka
Dozrání a nalezení
...kolikrát to trvá, než se sejdou
..u SEBE a pak ještě s těmi druhými,
..až je i někdy už pozdě.
V kořenech po paměti
..ať hladí
každičkou větévku tvojí dobré mysli milá Zdeni. ;) *ST
06.09.2020 19:05:08 | jenommarie