Se smaragdem ověnčená.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020
Se smaragdem ověnčená.
Lunou políbená.
Rýsuje se stuha.
Ale pěkně ztuha.
Místo noci a spánku.
Dostala ještě políbení od červánků.
Jakou barvu asi má?
Je kouzelná?
To je hádanka má.
Zavřu oči
a vydám se za ní
cestou klikatou.
Upravenou, zametenou
i zavátou.
A zamávám s ní u čela,
aby i v včela jí viděla.
A před nepřízní osudu se schovala.
Přečteno 171x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, jenommarie, Psavec, Dejvis
Komentáře (2)
Komentujících (2)