Anotace: Zas nesvítily lampy a já se procházel tmou jak bych se procházel ve svých myšlenkách
Nejdříve kroky, tam na onu místnost
..bacit se po tmě do hlavy
lehnout si zpátky do postele.
Nedivím se pak, že tě nic moc nebaví..
To bude zase dobrý. :)
Rozebral jsi se pěkně na součástky
a báseň se mi líbí. ;) *ST Pěkný den
08.09.2020 09:37:16 | jenommarie
Ranní duševní schizma? ;o) ve kterém se mysl hraje mezi strachem a tmou ;o)
08.09.2020 07:44:08 | Crazymike