Anotace: Nedávno jsme s kamarádkou narazily na jev zvaný Synchronicita. A já si vzpomněla na báseň, kterou jsem kdysi nepsala. Jako na potvoru, jsem ji v tu chvíli nemohla najít. Až dneska náhodně našla...
Synchronicita je zajímavé téma, klidně ho proberu, až se proberu :o) Mně se ta báseň líbí, je v tom určité kouzlo momentu :o)
09.09.2020 08:56:36 | Crazymike
Koukám, že zrovna o tom bylo tvé téma :D
09.09.2020 18:26:27 | Divant Delvare
mé témata jsou všechny :o) komplexnost života :o) tak vyprávěj pohádku o synchronicitě momentu, zajímá mě to :o)
09.09.2020 18:27:53 | Crazymike