V záblesku slunce na paloučku
vítr vyzývá trávu do tance,
vzpomínky roztančí se pomaloučku,
vznášejí se v rytmu úderů srdce.
Nádherný čas poklidných toulek
závratnou rychlostí se rozplynul,
když beze spěchu ruku v ruce
v nejednom zákoutí k sobě mě přivinul.
Otisky nádherných maličkostí
v srdci místo své si našly,
hojivý balzám běžných starostí,
když všední dny zase přišly.
Hezky, něžně se mi roztančila v srdíčku! :-* Ano, ano, ach, ty letmí vzpomínky...:-)
20.09.2020 19:04:59 | Majda
Přiviň mě k sobě,
ještě na chvíli malou,
projdi se se mnou,
po lukách, travou.
Pluji ráda vzpomínkami,
úsměv hřeje pod řasami.
Slunce znovu teple hřeje,
koutek úst se lehce směje.
15.09.2020 09:45:20 | Pittoresque
...a mé srdce jásá
jaká je to krása,
Tvé verše pohladily
mou duši potěšily...
Moc, moc děkuji milá Pittoresque (*)
15.09.2020 14:26:01 | Emily Říhová
A na podzim si s večery
budou také číst
..v očích, z dlaní..
a doteky ..svymi nešetřit. ;) *ST
11.09.2020 22:14:25 | jenommarie
Děkuji Maruško, ze srdce... moc krásně jsi navázala...
...s doteky bych v žádné roční době nešetřila ;)
11.09.2020 22:31:41 | Emily Říhová