Je to to nejtěžší co znám.. :-) Umět žít svůj vlastní život....
Druhým se radí dobře.Spousta lidí vidí,jak by měl ten druhý žít..ale málokdo z nich umí ty rady druhým ve svém životě skutečně..žít.. a když se žije jen ve snech a iluzích a realita je diametrálně odlišná...není to žít..je to existovat..
Zkusme to tedy opravdu žít..naplnovat sny sobě i těm druhým pro radost...
09.03.2007 21:25:00 | Nút