věřímnatocoříkáš
Anotace: poskládanýslovanamatracivposteli
na posteli
mi leží malej černej batoh
co sem nosila ještě
na základce
mam v něm
tři samolepky ze žvejkaček
a malou káru
z kindervajíčka
jim tatranku
co sem měsíc
nosila v jedný tašce
a piju studený mlíko s kakaem
můj pes vylizuje
ty malý škvírky
mezi prstama na nohách
a potichu prdí
a já věřím
na to co říkáš
a na slova v písničkách
a písničky ve filmech..
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)