Růžová
Anotace: Tak to vidím já...
Píšu si tak, píšu,
přemýšlím
a lížu přitom Míšu
Uvažuji o důležitých věcech
-o problémech módy
a na Gaultiera
vymýšlím si
oslavné ódy
I když mi tento styl
nic neříká,
tak na nohou
mám boty od Manolo Blahnika
Hlavně, že jsem "IN"
Mrzí mě,
že jsem trochu pitomá
Však toto trápení
nahradí kabelka
od Louise Vuittona
Teď už mi to navadí
Můj plán B
všechno nahradí
Rozum, IQ...
To je mi k ničemu
Chytré holky
vždy najdou si ničemu
I když je mi z toho
sem tam do breku,
vím, že někde na mě
čeká muž
v Armaniho obleku
Komentáře (4)
Komentujících (4)