Anotace: Jemná čtyřverší a další poesis..
Snad ze strachu pryč utíkám
brečím, běžím a nevím kam..
Jediné, co chci, je klid
tak řekni, řekni mi "Jak žít?"
...
Žít tak, jak tvé srdce cítí to je recept na krásné žití...
21.09.2020 21:59:38 | Emily Říhová
Tam uvnitř sebe máš někde hlas, který to ví..ale ptáš se zas a zas.* ;)
11.09.2020 23:12:18 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?