svítí zelená
a pravidla jsou jasný
vokousanejm neCHtům
lípnout neChty gelový
a jen co mu to dá
hned je zpátky
;;
bejt poctivá?
nebo nepoctivá?
panna nebo orel?
hlaďoučké propojení?
chachacha.......
jen přiblížení
potřebám života
;;
srozumitelným banalitám
vdechnout život
a zašifrovaný tělocvik
oblečený v hedvábí
stane se
řemeslnou dílnou