Srdcem ubrečená
Zda li bys mi i teď
vyřezal srdce z kůry ..
Stoupl si před mé oči ..
řek..
Že mě miluješ ..
Bylo by to zas jak zázrak shůry ..
Jen to, že seš ..
Vím,že už ti tak nechybím
Však chybět se stále nedá ..
Jen to , co potřeba je ,
až běda ..
Zda li bys mi teď ještě vyznal lásku ,
když doma to máš nahnuté ..
A mě?
Si vodíš na provázku ..
Možná říkáš potichu
"Už ne"
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Emily Říhová, Psavec, jenommarie, praetorian, Dreamy, Akrij8, Tomcat
Komentáře (3)
Komentujících (3)