Anotace: ...
Evo Vejmělková
Píšťalko, Zuzano, Elvíro
neumíš si představit
jak to ve mně pěnilo
když jsem viděl Tvé lásky na plátně
podlehl Ti básník Šafránek
podlehl Ti režisér tvých filmů
podlehl Ti Habera
ale v chlapcích a chlapech
ses tahala se Zounarem
to jsi dělat neměla
i kdybys mě prosila
i kdybys kňourala
nikdy Ti nezapomenu
Martina Zounara
myslel jsem, že jednou budem já a Ty
s našimi dětmi péct na Vánoce dobroty
ale místo toho vidím
Zounara
Zounara
Zounara
Zounara z ordinačky
:-)) https://www.super.cz/702721-11-snimku-byvaleho-idola-zen-martina-zounara-takhle-sel-cas-s-hercem-ktery-se-chysta-do-chomoutu.html
16.09.2020 14:17:52 | Marten