Sbírka: Duševní mračna
Vstříc nekonečnu hledím
po těch dlouhých letech
stavěje most ze skla
na koni zářivém sedím
A čekám na znamení
symbol čistoty vyhlížeje
tichými slovy ho vábím
ať mé činy to nezmění
Z mých dlaní klícku tvořím
když křídly mávaje se blíží
potom však k bokům paže klesnou
poryvy větru cítím
Otáčeje se, v srdci hoře
tuším, v hlavě prázdno
stačil krátký pohyb křídel
a zrodila se bouře