Pryč jen pryč
zula si klášterní boty
vyhnala z hlavy
katolické blues
za rozvrzanou brankou do zahrady
běžela cesty kus
bosýma nohama
ničila sedmikrásky
bílé okvětní lístky
němé od lítosti
v každé svojí stopě
nechávala lásku
bludička srdce
se steskem na provázku
až noci dojde vzduch
za černé ptáky převlékne se
sny poztrácené cestou
posbírá
k zakázaným rájům snů
mávnutím křídly
ladně se snese
Přečteno 323x
Tipy 39
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Amiradi, Rozmarýna, Kubíno, mkinka, kdotoví, Jenda P., ARNOKULT, Imaginant, Emily Říhová, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)