ZÍTRA SE BUDE SEDĚT VŠUDE
Zděšený přítel mne prozvání
a jeho slova zebou:
na koncert přišlo mu pozvání:
roušku a židli s sebou.
DRUHÁ VLNA
Včera jsem byl u Zdenky;
ano, přímo v jejím bytě.
Zase šije ústenky,
zas navléká nitě hbitě.
VLÁDY CHAOTŮ
1950:
Pole osít!
Pole neosít!
Pole osít!
Pole neosít!
2020:
Roušky nosit!
Roušky nenosit!
Roušky nosit!
Roušky nenosit!
NEBLAHÁ ZKUŠENOST
Píchal ženu prodejnou
za zrušenou prodejnou
smíšeného zboží.
Píchal ji tam pod rampou
a pak zkoumal pod lampou,
jak se muňky množí.
PROUTNÍK PATRIK
Pozval domů Patrik Monu
na svou sbírku Pokémonů;
nejvíc se jí líbil Pichu.
Nabídla mu za něj vagínu.
PROVOKATÉR
Vyzval jsem ji: „Ukaž cicky!“
Znehybněla jako socha.
Myslel jsem to sarkasticky;
policistka byla plochá.
ZEMĚ DOBŘE PLACENÝCH PRÁSKAČŮ
Statistika udává,
že tam každý udává;
kdo bližního udá, ví,
že se zlatem udáví.
REGATA STORICA DI VENEZIA
Na tradiční regatu
přihlásila fregatu
kapitánka rigidní,
nikoli však frigidní.
super. jen u neblahe zkusenosti me mrzi, ze i v druhem dvojversi neni absolutni rym. ale super, ST.
18.09.2020 08:30:50 | praetorian