sice si už moc nepovídáme
ale to nevadí
protože koneckonců
všechno se dá rozchodit
i zbožná přání
Na to je výborná samomluva
svolej schůzi
Můžeš mluvit i za dva
nebo za tři:)).
V tom jsou pry ženy dobrý
tak máš co se učit:D ;)
19.09.2020 13:42:22 | jenommarie