Anotace: při popíjení burčáku , tož burčáková , no ni
Pro všechny , poptávám lásku ,
nahoru , tam do nebe .
A trošku i pro sebe .
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?