Fetáci bývají prokletí..
Bílé chodby kolem proletí..
ve své bledosti jsou plné zášti..
nad zmařeným životem jen hlavou zavrtí..
muž oděný v dlouhém bílém plášti..
Jde mimo doktory ten nelehký život narkomanů..
stejně je nakonec jen s opovržením odsoudí..
jak těžké je ale přežít od večera k ránu..
když sám v sobě člověk zabloudí..
když životem beží,i když neví kam..
když se ztratí,a nezná cestu zpátky..
když uprostřed světa ocitne se sám..
útěchu mu poskytnou snad je návykové látky..
Pak nemocnicí na rozhranní života a smrti..
s rozpíchanými žilami proletí..
v tichém bezvědomí něco mumlá,tělem vrtí..
To proto,že fetáci bývají prokletí..
Komentáře (4)
Komentujících (4)