**********
Usměj se usměj
na všechny kolem
a zkrať si cestu
pšeničným polem
na konci cesty
tě milá čekala
jen co tě zahlédla
šťastně se usmála.
Ty ji dáš kytku
barevných kvítků
co rostly v pšenici
barevné,vonící.
Ten bílý heřmánek
přiloží na spánek
do vlasů zaplete
je šťastná že má tě.
Pohlaď ji po tváři
láskou tě obdaří
v pšeničném poli
se milovali…
°°°°°°°°°°°°°
Krásná...s voňavým milováním.Heřmánek mi voní až domů...
Pěkný večer Květuško.
21.09.2020 22:43:03 | Jaruška